12-13 May 2019
Shangri-La Bangkok
Asia/Bangkok timezone

OARC 30 BKK


DNS-OARC is traveling to Asia for its 30th Workshop!

DNS-OARC is a non-profit, membership organization that seeks to improve the security, stability, and understanding of the Internet's DNS infrastructure. Part of these aims are achieved through workshops.

DNS-OARC Workshops are open to OARC members and to all other parties interested in DNS operations and research, with attendees from ICANN DNS Symposium, GDD and Registrations Operations Workshop particularly welcome this time around - as OARC 30 takes place just after the DNS Symposium in the same venue.


WORKSHOP PATRONS 2019


PROMOTER

Verisign


OARC 30 SPONSORS


HOST

ICANN

ASSOCIATE

APNIC  

CONTRIBUTOR

ICANN

IN-KIND

THNIC DotArai

 

Sponsorship opportunities for OARC 30 are available. Details at: https://www.dns-oarc.net/workshop/sponsorship-opportunities


How much does it cost to attend an OARC Workshop?*

*For OARC 30 Registration is free thanks to ICANN being our Host.

Normally, we have various registration options: Complimentary (0), Discounted (USD 350) and Standard (USD 450). The Discounted and Standard Registration fees are subject to a USD 100 late registration fee from 3 weeks before the Workshop. Further details are on the Registration Fees Policy page.

Video

Jabber: xmpp:dns-operations@conference.dns-oarc.net

Twitter hashtag: #OARC30

Sponsors: We have various sponsor opportunities for OARC workshops.

If your organization is interested in sponsoring OARC workshops, please e-mail sponsor@dns-oarc.net for more information.

Starts
Ends
Asia/Bangkok
Shangri-La Bangkok
Ballroom 1
89 ซอย Wat Suan Plu - Dumex, Khwaeng Bang Rak, Khet Bang Rak, Krung Thep Maha Nakhon 10500, Thailand

Expected Timing Summary (ICT) - schedule subject to change:

DAY 1:

  • 08:30 Registration & Coffee
  • 09:30 Start of first morning session
  • 10:30 30 minutes coffee break
  • 11:00 Start of second morning session
  • 12:30 1.5 hours lunch break
  • 14:00 Start of first afternoon session
  • 15:30 30 minutes coffee break
  • 16:00 Start of second afternoon session
  • 17:30 End of Day 1 Sessions
  • 18:00 OARC Social

DAY 2:

  • 08:30 Registration & Coffee
  • 09:00 Start of first morning session
  • 10:30 30 minutes coffee break
  • 11:00 Start of second morning session
  • 12:00 1.5 hours lunch break
  • 14:00 Start of first afternoon session
  • 15:30 30 minutes coffee break
  • 16:00 Start of second afternoon session
  • 17:30 End of Day 2 Sessions

 

Accommodation:


Travel Guidance:

 

Registration
Registration for this event is currently open.
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×