13-14 October 2018
Okura Hotel
Europe/Amsterdam timezone

DNS-OARC is returning to Amsterdam, NL for its 29th Workshop and will have a joint Programme with the 39th CENTR Technical Workshop!

DNS-OARC is a non-profit, membership organization that seeks to improve the security, stability, and understanding of the Internet's DNS infrastructure. Part of these aims are achieved through workshops.

DNS-OARC Workshops are open to OARC members and to all other parties interested in DNS operations and research, with attendees from RIPE 77 particularly welcome this time around - as OARC 29 and CENTR-Tech 39 takes place just before this in the same venue.


WORKSHOP PATRONS 2018


PREMIUM

Verisign



OARC 29 SPONSORS


DELUXE

RIPE NCC


CONTRIBUTOR

Verisign


How much does it cost to attend an OARC Workshop?

We have various registration options: Complimentary (0), Discounted (USD 350) and Standard (USD 450). The Discounted and Standard Registration fees are subject to a USD 100 late registration fee from 3 weeks before the Workshop. Further details are on the Registration page.

 

Jabber: xmpp:dns-operations@conference.dns-oarc.net

Twitter hashtag: #OARC29

Sponsors: We have various sponsor opportunities for OARC workshops.

If your organization is interested in sponsoring OARC workshops, please e-mail sponsor@dns-oarc.net for more information.

Starts
Ends
Europe/Amsterdam
Okura Hotel
Heian I/II
Ferdinand Bolstraat 333 1072 LH Amsterdam NL

Expected Timing Summary (CEST) - schedule subject to change:

DAY 1:

  • 08:30 CENTR Members only Registration & Coffee
  • 09:00 Start of first morning session - CENTR Members only
  • 10:30 Registration for all
  • 11:00 30 minutes coffee break
  • 11:30 Start of second morning session - OARC update, open to all
  • 13:00 1.5 hours lunch break
  • 14:30 Start of first afternoon session - Joint OARC & CENTR
  • 16:00 30 minutes coffee break
  • 16:30 Start of second afternoon session- Joint OARC & CENTR
  • 18:00 End of Day 1 Sessions
  • 19:00 OARC Social

DAY 2:

  • 08:30 Registration & Coffee
  • 09:00 Start of first morning session- Joint OARC & CENTR
  • 10:30 30 minutes coffee break
  • 11:00 Start of second morning session- Joint OARC & CENTR
  • 12:00 1.5 hours lunch break
  • 14:00 Start of first afternoon session - Joint OARC & CENTR
  • 15:30 30 minutes coffee break
  • 16:00 OARC Members Only AGM
  • 17:30 End of Day 2 Sessions

 

Accommodation:

  • OARC Negotiated Rates Hotels - TBC


Travel Guidance:

  • Trains, Planes & Automobiles (... and buses) - TBC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Application
Application for this event is currently open.
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×